Mijn naam is Linda So en ik ben afgestudeerd als 3 dimensionaal vormgever voor interieuraccessoires aan de hoge school voor de kunsten in Arnhem. 

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor mode en vormgeving. Dit is ook terug te vinden in de combinatie van materialen en vormgeving van mijn producten. Uiteindelijk wilde ik ook de ruimte eromheen ontwerpen en heb ervaring opgedaan als interieur-ontwerper in de retail(mode) en zakelijke markt. 

In mijn werk heb ik oog voor de praktische kant van het verhaal. Vragen die ik mij hierbij stel is; waar moet het aan voldoen, wat is de probleemstelling en de oplossing hiervoor.
De ervaring met de disciplines verlichting en grafische vormgeving zijn hier later bijgekomen. Als verlichtingsdocent aan de Jan de Bouvri Academie en lichtadviseur bij een licht-importeur. Voor een stichting heb ik jarenlang de flyers & huisstijl ontworpen.

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de coordinatie etalage en winkelpresentatie en ben ik betrokken bij de inkoop van de Wereldwinkel Velp. Ook maak ik het ontwerp voor flyers en posters.

Nieuw is mijn expertise als Feng Shui consultant. Mindful interieurvormgeving is ontstaan vanuit mijn behoefte aan verdieping, om bewuste keuzes te maken voor indeling, kleur en materiaal in mijn interieur ontwerpen. Met behulp van Feng Shui creëer je een harmonieuze en gezonde leefomgeving waarin je je als mens gelukkig en gezond voelt.

Tot slot kan ik u helpen met passende dessinontwerpen voor wanden en vloeren.